Mijn naam is Maaike Baars. Wie ben ik?

Misschien is het leuker als familie, vrienden, klanten, opdrachtgevers en collega’s mij omschrijven:

“Enthousiast, motiverend, inlevend, liefdevol en met oprechte interesse in de medemens. Integer, betrokken, geduldig en echt. Maaike kent geen geheimen en durft emoties te tonen. Maaike is echt, ze doet zich niet anders voor dan zij is. Een perfectionist, serieus en iemand die zich graag aan afspraken houdt en die dit ook van anderen verwacht. Zij is een doener, maar denkt wel eerst na over wat het beste voor iemand is. Daarnaast is Maaike ook commercieel, iemand met een netwerk en met grote kennis van de arbeidsmarkt. Maaike is iemand die mensen graag wil helpen “beter” te worden. Zij kijkt verder dan de buitenkant van de persoon en gelooft in het beste van de mens.”

Een super trotse moeder ben ik van een prachtige dochter. Moeder zijn is mijn allergrootste passie. Mijn dochtertje, mijn vriend en onze twee katten zijn voor mij het belangrijkste in mijn leven. Naast een privéleven is het hebben van een baan die echt bij mij en mijn leven past essentieel. Een goede combinatie van beide maakt mijn leven compleet. De baan waar ik jaren naar op zoek ben geweest en de balans die ik in mijn leven zocht, heb ik gevonden. Het was een lange zoektocht met ups en zeker ook downs in de afgelopen 15 jaar. Iedereen verdient deze zoektocht. Het zal je zoveel opleveren en zal veel deuren voor je openen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit geluk, deze rust en een gezonde balans kan vinden. Als je maar de tijd neemt voor deze zoektocht, de zoektocht waarbij je jouw hart gaat volgen.

Het is mijn passie om er voor mensen te zijn die (even) niet zo gelukkig zijn met hun leven op dit moment. Door het delen van mijn ervaringen en door het overdragen van mijn kennis draag ik graag een steentje bij aan jouw geluk. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken, te coachen en te adviseren. Met het uiteindelijke doel: RUST, BALANS en een GEVOEL VAN GELUK voor jullie allemaal.