Trots – PWB loopbaancoach bestaat 1 jaar

Wauw, wat een geweldig jaar was dit.. PWB bestaat 1 jaar.

Is het voor jou ook mogelijk om jouw hart te volgen en te gaan doen wat jij het allerliefste doet? Zeker! Als ik het kan, dan kan jij het ook.  Belangrijk is het  om te weten wie je bent, waar jouw kwaliteiten liggen, waar je echt gelukkig van wordt en tevens om (af en toe) uit jouw comfortzone te stappen.
Is het altijd gemakkelijk? Nee!
Gaat het met vallen en opstaan:? Ja!
Is het de moeite waard? Zeker!

Iets langer dan een jaar geleden heb ik mijn baan na 10 jaar opgezegd.  Ik werkte met veel plezier bij PDZ uitzendbureau. Ik had fijne collega’s, klanten en uitzendkrachten en kreeg veel  vrijheid om de werkzaamheden te doen die ik prettig vond. Daarnaast had ik een vast contract, fijne werktijden en werkte ik dichtbij huis. Allemaal grote pluspunten voor mij.
En toch klopte er iets niet…

Ik had het gevoel dat ik mijn kwaliteiten en mijn unieke “ik” (zoals iedereen uniek is!) onvoldoende aan het inzetten was . Er moest toch iets anders  zijn wat werk betreft wat nog beter aansloot bij mijn persoonlijkheid en bij mijn privéleven?!
De zoektocht naar wie ik ben en wat ik echt graag wilde gaan doen ben ik gestart wat resulteerde in het volgen van een opleiding tot loopbaancoach. Daar vielen eindelijk (eigenlijk pas na 15 jaar pfff) alle puzzelstukjes in elkaar…
Wat zorgde voor geloof; geloof in mijzelf, in wie ik ben en in wat ik kan!  Ik was eindelijk klaar voor de volgende stap. In  oktober 2017 heb ik de hele grote stap gezet (al voelde die niet meer zo groot, omdat ik er klaar voor was!).  PDZ en ik hebben op een fijne manier “afscheid” van elkaar genomen en ben ik het diepe gesprongen.

Dit afgelopen jaar was in 1 woord fantastisch. Dit jaar heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ontzettend veel  inspirerende mensen ontmoet, ik heb mooie trajecten mogen starten en met succes kunnen afronden met fijne klanten en opdrachtgevers! Ik heb workshop en trainingen mogen geven waarin ik mensen heb kunnen inspireren en motiveren.
Wauw, wat een geweldig jaar is dit geweest.
Het ging met vallen en opstaan en het was niet altijd even fantastisch en makkelijk, maar wat heb ik er enorm veel van geleerd en vooral veel van genoten.

Bedankt” zeg ik bij deze tegen mijn klanten en opdrachtgevers , voor de kans en het vertrouwen  om mezelf te zijn en het werk te kunnen doen wat ik zooo graag doe! En waar ik in 2019 weer fijn verder mee ga!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *