Recensies opdrachtgevers

Contactpersoon van een groot productiebedrijf: “Vanwege mijn functie kwam ik regelmatig in contact met Maaike. Zij wist op een ideale manier mijn wensen qua personeel in te vullen. Wat opviel was de gedrevenheid waarmee ze haar opdracht uitvoerde. Sterke punten van Maaike zijn haar klantvriendelijkheid, de juiste kennis van zaken, mensenkennis, en de perfecte terugkoppeling. Ik kan iedereen Maaike aanbevelen als de ideale partner om zaken mee te doen.” De feedback van mijn eigen loopbaancoach en 1 van de 2 trainers waar ik de opleiding voor loopbaanprofessional bij heb gevolgd: “Maaike is iemand die commercieel en zacht is. Die inlevingsvermogen heeft, gedreven en een doorzetter is. Ze heeft lef.” Woorden van de directeur van het uitzendbureau waar ik 10 jaar met heel veel plezier heb gewerkt: “Stabiel en zorgvuldig zijn die woorden die bij Maaike passen. Als ze iets doet, dan alleen als het goed kan. Een medewerker in hart en nieren die haar kennis en kunde graag deelde met collega’s. Als vanzelfsprekend “on the job” en het laatste jaar ook als 1 van onze interne trainers. Op persoonlijke titel wil ik mijn waardering uitspreken voor de openheid die zij altijd heeft getoond. Met het delen van haar overtuigingen en de bijdrage in het beter maken van onze organisatie, door mij, op een prettige doch duidelijke wijze, op zaken te wijzen die wij als MT laten liggen. Maaike toonde zich als een professionele en plezierige collega.”

HR Advisor

Beste Maaike, Hartelijk dank voor het professionele loopbaantraject. Je hebt een wijziging van mindset bereikt en hebt out of the box laten denken waar dat onmogelijk leek. En dat in goede harmonie. 

Welzijnsmedewerker (recensie n.a.v. workshops op diverse scholen in Alkmaar)

Dag Maaike,
Bedankt voor de inspirerende ochtend en idd betreft de tekst mooi geschreven. Super mooi hoe jij ouders kunt motiveren en hen ervan bewust te laten worden welke kwaliteit men in zich heeft.
Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst van de andere school ( Ouderkamer ). Bedankt!!

Dag Maaike,
Het was inderdaad een inspirerende ochtend, een wat een topper ben jij, hoe je het doet, hoe je ouders inspireert. Maar ook hoe je ouders aan het denken zet.
Toppertje.
Het was ook dit keer een waar genoegen.

HR professional

Maaike houdt van mensen en wil mensen laten groeien en daarnaast is ze resultaatgericht. Dat maakt haar in de coaching duidelijk en helder zowel naar de coachee als naar de opdrachtgever.
In een driehoeksverhouding (werkgever, coachee en coach) is het belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Zo zijn er heldere afspraken gemaakt over de doelstellingen, resultaten en communicatie, waarbij uiteraard de privacy van de coachee gewaarborgd blijft.
Ik kijk met plezier terug op het traject waarin Maaike onze medewerker gecoacht heeft om een volgende stap in zijn leven durven nemen. Loslaten om verder te kunnen

© 2020 Prive Werk Balans
Powered by FunToStart