PWB staat voor Privé-Werk-Balans. De loopbaancoach uit de regio, gespecialiseerd in het vinden, hebben, en behouden van een gezonde balans tussen privé en werk, een gezonde balans tussen spanning en onstspanning.
PWB coacht, traint en adviseert iedereen die op zoek is naar een goede balans tussen privé en werk.

Iedereen heeft een privéleven. En voor iedereen is deze belangrijk. Alleen maken we de balans tussen privé en werk niet altijd zo belangrijk als we zouden willen. We raken regelmatig ondergesneeuwd door allerlei verplichtingen in ons drukke leventje. Een vakantie boeken, daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Waarom dan niet voor een gelukkig leven waar zowel privé als werk centraal staan?!
Eén ding is helder, je wilt echt het roer om gooien! Je wilt iets anders, maar je weet niet hoe en wanneer. Begin met een kleine stap en wel direct. Neem de touwtjes weer zelf in handen, ga weer aan het  roer van jouw leven staan en zorg voor een stukje extra geluk, zowel op het werk als thuis. Neem zelf de eerste stap, daarna help ik je graag verder.

 

Weet dat je er niet helemaal alleen voor hoeft te staan. We kunnen dit samen doen. Samen zoeken we naar antwoorden op jouw vragen. PWB staat aan de zijlijn, stelt vragen, coacht en adviseert je vanuit oprechte interesse.

PWB loopbaancoach gelooft in de kracht van ieder persoon met zijn/haar eigen persoonlijkheid. Iedereen is uniek en daar mag (of eigenlijk moet) je trots op zijn! Volg jouw hart en vind jouw geluk. Balans is daarbij het sleutelwoord.

PWB biedt naast individuele coach-trajecten ook outplacement-trajecten, trainingen en workshops aan.

 

© 2019 Prive Werk Balans
Powered by FunToStart